Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på nemlig.com
x

Kære kunder - vi gi'r GRATIS FRAGT på alle ordrer med levering til og med 26. februar. Fragten ændres automatisk til 0,- når du har varer for mere end 400,- i kurven. Mange hilsner nemlig.com

Lars Kristoffersen 201x239

Den bedste kvalitet til den helt rigtige pris
Hos nemlig.com kan du vælge kød i alle kvaliteter - fra discount til den allerbedste slagterkvalitet.

Økologi
Den bedste økologiske kvalitet får vi fra slagtermester Jan Hansen fra Centerslagteren i Hvidovre, der udelukkende fokuserer på økologi og høj kvalitet.

Oksekød af højeste kvalitet
Vi sikrer dig oksekød af højeste kvalitet. Det betyder, at vi hele tiden afsøger merkedet for at få det bedste kød fra hele verden, hjem til vores kunder. 

Dansk svinekød
Kød fra danske grise betyder høj kvalitet og sikrer dig den fødevaresikkerhed, du har krav på. Den høje kvalitet betyder mindre svind fra kødet under tilberedningen. Grisene har fået en skånsom behandling på slagtedagen og derfor opnås en bedre kød-kvalitet.

Det er kvalitet. Helt friskt. nemlig!

 

Bestil økologisk kød hos nemlig.com

Hos nemlig.com er det vigtigt for os, at vi rammer et så bredt spektrum som overhovedet muligt. Dette gælder alle vores varer, så derfor tilbyder vi også for eksempel kød i forskellige kategorier. Alt lige fra discount-kød til kød fra slagteren. Blandt vores udvalg af kød, finder du også et stort udvalg af økologisk kød. Vi handler blandt andet kød fra slagtermesteren ved Centerslagteren i Hvidovre, som fokuserer udelukkende på økologi og høj kvalitet. Vores udvalg af økologisk kød her på siden er altså af den bedste kvalitet, og det er helt frisk kød.

Få økologisk kød af høj kvalitet leveret til døren

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af økologisk kød. Det er premium kvalitet, så du sikrer dig et produkt i topklasse. Få blandt andet økologisk oksekød leveret lige til døren. Du kan både bestille dit oksekød som bøffer, hakket oksekød, eller du kan vælge mellem forskellige slags stege. Samme variationer forekommer også under svinekødskategorien. Under hvert produkt følger en beskrivelse af kødets oprindelse samt en anbefaling til, hvordan man kan tilberede kødet. Skulle du blive fristet af for eksempel en type økologisk svinekød, så kunne den med fordel skæres i strimler og måske indgå som et element i en lækker asiatisk wok-ret. På den måde finder du også nemt her på siden inspiration til, hvordan du kan bruge det økologiske kød. Det bliver ikke nemmere at få et overblik over økologisk kød end med nemlig.com.

Gør hverdagen nemmere med nemlig.com

Her hos nemlig.com finder du alt, hvad du skal bruge af dagligdagsvarer, men vi tilbyder også et stort udbud af andre økologivarer og specialvarer fra specialbutikker. Ydermere giver vi dig mulighed for at blive inspireret af vores opskrifter til diverse måltider, som tager mindre end 30 minutter at lave. Du har herved mulighed for at gøre din hverdag en hel del nemmere med nemlig.com. Du sparer tid ved at bestille online, og du kan samtidig sidde stille og roligt derhjemme og lade dig friste og inspirere af vores store udvalg af alle slags produkter og råvarer. Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring tilbud og nye tiltag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Hos nemlig.com får du levering fra kun 4 kr. i fragt, og vi leverer lige til din dør. Så vælg blandt udvalget af økologisk kød og nyd godt af den gode kvalitet af frisk kød leveret lige til døren.

Glemt kodeord?

Indtast din e-mail adresse nedenfor. Så sender vi dig en mail hvor du kan vælge et nyt password

Send
Den indtastede e-mail er ikke korrekt
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.

Din forespørgsel er modtaget

Du vil om et øjeblik modtage en e-mail hvor du kan vælge et nyt password.

Med venlig hilsen
nemlig.com

Indløs din gavekode


For at benytte din gavekode, skal den indtastes nedenfor. Din gavekode er gældende for levering i en begrænset periode.

Indtast gavekode
Indløs

Vil du tilføje...

Du har varer i din kurv fra sidste gang, du var logget ind. Ønsker du, at de tilføjes til din kurv?

IVCookieBasketHasMissingProducts

Log ind

Login
Den indtastede e-mail og / eller password er ikke korrekt.
En aktiveringsmail er blevet tilsendt på email. Før du kan logge ind, skal du klikke på linket i emailen.
Klik her for at fa tilsendt en ny aktiveringsemail
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.
Aktiveringsemailen kunne desværre ikke gensendes. Prøv venligst igen senere eller kontakt kundeservice på tlf. 70 33 72 33.
En aktiveringsemail er blevet afsendt til den angivne e-mailadresse. Aktiver din profil ved at klikke på linket i aktiveringsmailen eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 70 33 72 33.

Bekræft ændringer

Indtast kodeord for at bekræfte ændringer

OK
Glemt kodeord?
Det indtastede kodeord er ikke korrekt.
Bemærk at en eller flere varer ikke er tilgængelige, og er flyttet fra indkøbskurven


OK

Reservation

Du skal have afsluttet din ordre indenfor  minutter
for at kunne få dine vare leveret på det valgte leveringstidspunkt.


OK