Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på nemlig.com
x

Kære kunder - vi gi'r GRATIS FRAGT på alle ordrer med levering til og med 26. februar. Fragten ændres automatisk til 0,- når du har varer for mere end 400,- i kurven. Mange hilsner nemlig.com

Cookies og privatlivspolitik

Vi indsamler løbende information om alle besøg på nemlig.com for at du kan gennemføre køb, for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på vores hjemmeside og i vores apps samt til at understøtte vores markedsføring. Indsamlingen af oplysninger på nemlig.com sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Vi behandler dine personoplysninger (såsom navn, telefonnummer, købshistorik og adresse) fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven. Her kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du gør indsigelse vedr. cookies og privatlivspolitik på nemlig.com.

nemlig.com er medlem af FDIH, og følger foreningens retningslinjer for cookies- og privatlivspolitik.

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger


Cookies
Ved at benytte denne hjemmeside, nemlig.com, accepterer du, at vi bruger cookies.
Her kan du se, hvilke cookies nemlig.com anvender

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Læs mere om cookies

Cookies bærer en del af nemlig.coms funktionalitet. På nemlig.com sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten på sitet. Det er fx cookies, der lagres, når du logger ind på nemlig.com. Der kan også sættes en cookie for at tilpasse visse af vores tjenester til, hvor brugeren befinder sig. Derudover bruges der cookies, der holder styr på indholdet af din indkøbskurv, både på vores hjemmeside og i vores apps.

Afviser du cookies, kan du ikke handle på nemlig.com. Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser, men så kan du ikke handle på nemlig.com, fordi vi ikke kan lægge dine varer i kurv eller logge dig ind.

Sletning af cookies
Ønsker du at slette vores cookies på din computer, fx efter dit besøg, kan du selv gøre det. Brug evt. denne vejledning, som dækker de mest gængse browsere.
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Tredjeparts cookies
Vi bruger en række tredjeparts services, hvoraf nogle bruger cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link.

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på nemlig.com. Disse cookies bruges til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem, hvor mange sider der ses per bruger, og hvilke sider der ses i samme besøg m.m. Her bruger vi bl.a. Google Analytics og Visual Website Optimizer.
Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

På nemlig.com kan der desuden lagres cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra tredjepart, fx Google Maps, YouTube videoer, Tweets eller Facebook kommentarer. Vores integration med Facebook, YouTube og Twitter bruger cookies til at holde styr på, om du er logget ind på tjenesten. nemlig.com indeholder også 3. parts komponenter som "Facebook Anbefal", "Facebook synes godt om" eller "Tweet this". Vi bruger også værktøjer til at styre vores digitale markedsføring, fx Adform, Adroll og AdWords.

Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på nemlig.com og tilsvarende. Er du samtidig med dit besøg på nemlig.com logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Indsamling, opbevaring og brug af persondata
Når du afgiver en ordre på nemlig.com, skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne sende dig en faktura. Alle oplysninger, som nemlig.com registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Af hensyn til vores bogføring skal vi gemme disse oplysninger i 5 år.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at oprette en profil, deltage i en undersøgelse, acceptere Facebook Connect eller lignende. Vi videregiver aldrig dine persondata (navn, adresse, etc.) til sociale netværk som Facebook, Twitter, etc. uden din eksplicitte tilladelse.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Vi prøver at gøre din oplevelse på nemlig.com personlig ved fx at vise dig dine oftest købte varer eller varer, der ligner det, du tidligere har set på. Dette personaliserede indhold er sammensat på baggrund af de oplysninger, vi har om din tidligere brug af nemlig.com, men genereres automatisk.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den dataansvarlige er: Direktøren for nemlig.com.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Kontakt vedr. personoplysninger
Som registreret hos nemlig.com, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nemlig.com via mail: kontakt@nemlig.com

Vil du klage over hjemmesidens information om cookies?
Denne hjemmesiden er en del af Foreningen for Dansk Internet Handels (FDIH) cookiemærke. Hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:

  • Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og hvad hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.
  • Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen.

Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk. Klagen skal indeholde:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Hjemmesidens www adresse
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold
  • Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden

FDIH vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid. Får du medhold, bliver cookiemærket frataget hjemmesiden.



Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
nemlig.com A/S
CVR: 33070861
E-mail kundeservice: kontakt@nemlig.com
Telefon kundeservice: 70 33 72 33

Denne side er sidst opdateret 6. oktober 2014

Glemt kodeord?

Indtast din e-mail adresse nedenfor. Så sender vi dig en mail hvor du kan vælge et nyt password

Send
Den indtastede e-mail er ikke korrekt
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.

Din forespørgsel er modtaget

Du vil om et øjeblik modtage en e-mail hvor du kan vælge et nyt password.

Med venlig hilsen
nemlig.com

Indløs din gavekode


For at benytte din gavekode, skal den indtastes nedenfor. Din gavekode er gældende for levering i en begrænset periode.

Indtast gavekode
Indløs

Vil du tilføje...

Du har varer i din kurv fra sidste gang, du var logget ind. Ønsker du, at de tilføjes til din kurv?

IVCookieBasketHasMissingProducts

Log ind

Login
Den indtastede e-mail og / eller password er ikke korrekt.
En aktiveringsmail er blevet tilsendt på email. Før du kan logge ind, skal du klikke på linket i emailen.
Klik her for at fa tilsendt en ny aktiveringsemail
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.
Aktiveringsemailen kunne desværre ikke gensendes. Prøv venligst igen senere eller kontakt kundeservice på tlf. 70 33 72 33.
En aktiveringsemail er blevet afsendt til den angivne e-mailadresse. Aktiver din profil ved at klikke på linket i aktiveringsmailen eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 70 33 72 33.

Bekræft ændringer

Indtast kodeord for at bekræfte ændringer

OK
Glemt kodeord?
Det indtastede kodeord er ikke korrekt.
Bemærk at en eller flere varer ikke er tilgængelige, og er flyttet fra indkøbskurven


OK

Reservation

Du skal have afsluttet din ordre indenfor  minutter
for at kunne få dine vare leveret på det valgte leveringstidspunkt.


OK