Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på nemlig.com
x

Kære kunder - vi gi'r GRATIS FRAGT på alle ordrer med levering til og med 26. februar. Fragten ændres automatisk til 0,- når du har varer for mere end 400,- i kurven. Mange hilsner nemlig.com

Vin

 

Rødvin

Blok _Rødvin

Find et bredt udvalg af rødvin fra hele verden. Vi kan blandt andet friste med vine fra afrika, europa, australien og nord- og sydamerika.

Hvidvin

Hvidvin

Hvidvin er ej kun til forretter, men kan også bruges til hovedretter og desserter. Gå på opdagelse i vores store udvalg.

Sommelieren anbefaler

Sommelieren anbefaler

Lyst kød kræver lettere vine, oksekød skal have modspil. Chokoladedessert og lyse desserter skal ikke have samme vin. Lad vores ekspert guide dig til den bedste vin.

Køb din vin online og spar besværet.
nemlig.com har stort udvalg af kvalitetsvine og vin til maden. 
Vi har et stort udvalg af portvin, samt stort udvalg af rødvin.
nemlig.coms egen sommelier anbefaler vine fra hele verden.
Få inspiration til vin til desserten, vin til grillen, vin til tapas, vin til fisk eller vin til kød.
Handler du hos nemlig.com, får du levering den time som passer dig, helt nemt og helt enkelt.

 

Køb vin online med nemlig.com

Vin er en råvare, som alle mennesker bør have til rådighed i deres køkken, hvis man nu en hverdagsaften vil forkæle sig selv med et lille glas vin til maden, eller hvis man får gæster og skal lave lækker mad, så fuldender vin menuen. Vin er et produkt med mange alsidige kvaliteter. For eksempel kan den nydes som en del af aftensmaden, men den kan også nydes til et delikatesse måltid for eksempel i form af snacks eller andre søde eller salte sager. Men det kan dog godt være problematisk at finde den rigtige vin, som passer til lejligheden og formålet. Det er ikke altid til at gennemskue, hvad en vin egner sig godt til blot ved at kigge på etiketten.

Her hos nemlig.com ønsker vi at hjælpe dig med alle dine indkøb. Derfor ønsker vi også at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde de produkter, du søger. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af alle vores vine, så du nemt kan læse dig frem til, hvilken vin der passer bedst til din smag.

Få din favoritvin leveret til døren

Med vores udvalg af vin her hos nemlig.com har du mulighed for på en nem og overskuelig måde at finde den vin, der passer til din smag. Her på siden kan du købe vin online, og vi har endda inddelt vores sortiment i flere kategorier. Hvis du for eksempel har et ønske om at finde en god rødvin fra Spanien, kan du med fordel gå ind under kategorien efter land og vælge Spanien. Går du mere efter en vin fra et bestemt vinhus, kan du under vinhuse få en oversigt over, hvilke vinhuse vi har i vores sortiment. Under hvert produkt finder du en udførlig beskrivelse af vinens oprindelse, forhistorie samt hvilke smagsnuancer, den bygger på. Ydermere vil det også fremgå, hvilke retter, der ville passe sig godt til vinen, så du på den måde også kan finde inspiration til at sammensætte vin og retter. Alle vine er noget, du har mulighed for at få leveret lige til døren - det bliver ikke nemmere at handle vin end med nemlig.com.

nemlig.com - handlemuligheder til enhver lejlighed

Hos nemlig.com har vi et brændende ønske om at gøre det til en leg for alle at handle. Det gør sig gældende, både når du søger efter dagligdagsvarer, men også hvis du søger efter specialvarer fra specialbutikker, eller hvis du søger inspiration til nye og spændende produkter. nemlig.com er meget mere end bare et supermarked, og vi tilbyder også vejledninger til både kost og livsstilsprodukter, men også til madplaner, gaveideer, mv. Vi gør det nemt for dig, og vi leverer din vin lige til døren fra kun 4 kr. i fragt.

Så find din vin online her på siden og nyd godt af den lækre smag leveret lige til din hoveddør.

Glemt kodeord?

Indtast din e-mail adresse nedenfor. Så sender vi dig en mail hvor du kan vælge et nyt password

Send
Den indtastede e-mail er ikke korrekt
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.

Din forespørgsel er modtaget

Du vil om et øjeblik modtage en e-mail hvor du kan vælge et nyt password.

Med venlig hilsen
nemlig.com

Indløs din gavekode


For at benytte din gavekode, skal den indtastes nedenfor. Din gavekode er gældende for levering i en begrænset periode.

Indtast gavekode
Indløs

Vil du tilføje...

Du har varer i din kurv fra sidste gang, du var logget ind. Ønsker du, at de tilføjes til din kurv?

IVCookieBasketHasMissingProducts

Log ind

Login
Den indtastede e-mail og / eller password er ikke korrekt.
En aktiveringsmail er blevet tilsendt på email. Før du kan logge ind, skal du klikke på linket i emailen.
Klik her for at fa tilsendt en ny aktiveringsemail
Din konto er låst. Kontakt venligst kundeservice for at få den åbnet igen.
Aktiveringsemailen kunne desværre ikke gensendes. Prøv venligst igen senere eller kontakt kundeservice på tlf. 70 33 72 33.
En aktiveringsemail er blevet afsendt til den angivne e-mailadresse. Aktiver din profil ved at klikke på linket i aktiveringsmailen eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 70 33 72 33.

Bekræft ændringer

Indtast kodeord for at bekræfte ændringer

OK
Glemt kodeord?
Det indtastede kodeord er ikke korrekt.
Bemærk at en eller flere varer ikke er tilgængelige, og er flyttet fra indkøbskurven


OK

Reservation

Du skal have afsluttet din ordre indenfor  minutter
for at kunne få dine vare leveret på det valgte leveringstidspunkt.


OK